074 - 376 29 77 info@tenvregelaar.nl
Selecteer een pagina

Onze diensten, jouw wensen

Ten Vregelaar is het complete adres voor nieuwbouw, verbouw en renovatie van jouw woning. We leveren maatwerk en hebben alles op het gebied van bouwkunde in huis. Zelfs de kleinste details krijgen bij ons de aandacht die ze verdienen. 

Nieuwbouw

Omdat wij bouwen naar jouw wens hebben wij geen systeemwoningen in ons bestand. We vervullen gewoon jouw wensen in een woning. Onze traditionele werkwijze staat voor een kwalitatief perfecte woning.

Restauratie

Oude panden terugbrengen in originele staat, dat is waar het bij restauratie om gaat. Met onze gepassioneerde en professionele ploeg  kunnen wij dergelijke klussen aan. Wij zijn gewend om met Monumentzorg samen te werken en zorgen dat ook jij je eigen inbreng kan blijven houden. Restauratie is alleen mogelijk als er liefde voor het vak bouwen in een bedrijf aanwezig is. Gelukkig hebben alle medewerkers van Ten Vregelaar dezelfde enorme passie. 

Verbouw

Bouwen naar wensen. Dat hebben we inmiddels bij veel projecten succesvol kunnen doen. Het verbouwen van woningen is onze specialiteit geworden. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van een gevel, een extra verdieping op een plat dak of het plaatsen van een dakkapel. We bekijken wat bij jouw woonwens past en zoeken samen naar de beste oplossing. Of het nou gaat om een moderne of klassieke woning, wij bieden de juiste service. Wij bieden je de zogenaamde verbouwgarantie van Bouwgarant. Zo ben je extra zeker van je zaak tijdens én na de bouw.

Machinale houtbewerking

Ons bedrijf beschikt over een uitgebreid machinepark waar alle soorten en maten ramen, deuren, kozijnen, schuifpuien en trappen op maat gemaakt kunnen worden. Al onze kozijnen, ramen en deuren worden standaard voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan het PKVW (politiekeurmerk veilig wonen). Alle beglazing wordt als HR++ uitgevoerd, maar dit kan naar jouw wens worden aangepast. Onze eigen timmerwerkplaats maakt ons flexibel. Met korte levertijden en onze extra service kunnen we kwaliteit garanderen.

Onderhoud/renovatie

Kwaliteit en nazorg. Het zijn belangrijke aspecten bij onderhoud en renovatie. Wil je eenmalig jouw pand laten inspecteren of wil je jaarlijks onderhoud uit laten voeren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Onderhoud is immers onmisbaar, het zorgt ervoor dat jouw pand zo lang mogelijk van de hoogst mogelijke kwaliteit blijft. 

Calamiteitenherstel

Ooit te maken gehad met brand- of waterschade? Dan weet je welke ellende dit kan veroorzaken. Wellicht is daarom het ontzorgen in dit specialisme nog wel het meest van belang. Wij kunnen het gehele traject voor je verzorgen, het enige dat jij moet doen is ons inschakelen als het zover komt…