074 - 376 29 77 info@tenvregelaar.nl
Selecteer een pagina

Het bouwbedrijf dat met jou meedenkt

Laagdrempelig en recht door zee. Dat kenmerkt Ten Vregelaar al sinds 1978. Een familiebedrijf dat kleinschalig begon maar inmiddels een échte professionele organisatie is. Toch werken we nog altijd met dezelfde kernwaarden. We denken met je mee en zorgen voor het beste maatwerk. Precies zoals we het in ons eigen woning ook zouden willen hebben. 

Familiebedrijf sinds 1978

In 1978 begon Fons ten Vregelaar zijn eigen timmerwerkplaats. Langzaamaan groeide het bedrijf in bekendheid én in omvang. In 2008 nam zoon Ingo het bedrijf over en vandaag de dag zijn er veertien medewerkers in dienst. En Fons? Die is nog iedere dag bij Ten Vregelaar te vinden.

Persoonlijk betrokken

Eén belletje is er maar nodig om met een professional van Ten Vregelaar aan tafel te zitten. Gewoon bij jou thuis om jouw wensen te bespreken. Korte lijntjes en goede communicatie, op die manier zijn we persoonlijk betrokken bij jouw project. We denken met je mee en zorgen dat alles feilloos wordt opgeleverd.

Maatwerk voor jou

Net op zoek naar dat ene onderdeel voor jouw klassieke pand? Nergens te krijgen? Dan zorgen we bij Ten Vregelaar dat we het maken. In onze eigen timmerwerkplaats is bijna niets te gek. We leveren maatwerk en geven daarbij niet zomaar op. Een klein detail kan juist het verschil maken.

Klanten zijn onze ambassadeurs

Een goede planning, duidelijke communicatie en de uitmuntende afwerking. En dat voor de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. We stellen nooit teleur en dat zorgt ervoor dat klanten bij ons terugkeren. Onze klanten zijn onze ambassadeurs en daar zijn we trots op!

Eén compleet adres

Veelzijdig, dat zijn we bij Ten Vregelaar. Wij zijn hét adres voor een verbouwing of renovatie die vraagt om maatwerk. Delden is onze thuisbasis, maar ons werkgebied is vele malen groter. Van Losser tot  Hengelo en van Enschede tot Goor. In heel Twente wisten we al mooie projecten te realiseren.